DPD Nederland B.V.

DPD is leider als het gaat om innovaties. Constant zoeken wij naar digitale mogelijkheden om het onze klanten en hun klanten gemakkelijker te maken. Dit heeft geresulteerd in digitale services waarmee wij transparantie en flexibiliteit kunnen bieden. En waarmee wij onze concurrenten ver vooruit zijn.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij DPD in Oirschot

Over DPD

DPD Nederland is een onderdeel van de internationale DPDgroup, dat weer deel uitmaakt van het Franse Groupe La Poste. Wij zijn de grootste speler op de Europese markt van pakketverzenders. Dagelijks staan er wereldwijd zo'n 120.000 medewerkers klaar om 8,4 miljoen pakketten te vervoeren. We verzenden naar ruim 230 landen en vanuit 70.000 Pickup parcelshops ontvangen en versturen onze klanten hun pakketten. Tot zover wat wij doen, maar hoe is het om bij DPD Nederland te werken?

Werken bij DPD

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Bij DPD staan ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal en hechten we veel waarde aan samenwerken in de realisatie van onze doelen. Het is dé innovatieve en aantrekkelijke omgeving waar jij wilt werken!

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij DPD in Oirschot

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij DPD

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van DPD die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten of meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

16 nov 2022 229 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DPD Nederland B.V. jouw rating
1 2 3 4 5