Domino's Pizza

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. Onze expertise en passie voor het maken en bezorgen van verse hete pizza’s heeft ons al talrijke prijzen opgeleverd, maar meer nog hebben we de loyaliteit van miljoenen pizza liefhebbers over de hele wereld.

Domino's Pizza

Geschiedenis Domino's Pizza in Nederland

De eerste vestiging van Domino's Pizza in Nederland werd geopend in 1989 in Breda, door Eduard Swagemakers. Eduard raakte na zijn stage bij Domino's Pizza in Amerika overtuigd van het succes van de formule. Inmiddels is Domino's Pizza marktleider in Nederland met meer dan 170 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum. Het doel is om door te groeien naar een landelijk netwerk van minimaal 250 vestigingen.

Domino's Pizza Nederland maakt sinds juli 2006 deel uit van Domino's Pizza Enterprises Ltd(DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino's Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Japan, Frankrijk, België en Nederland. In deze landen telt Domino's Pizza ruim 1.200 vestigingen met in totaal ruim 20.000 werknemers en worden er meer dan 60 miljoen pizza's per jaar verkocht.

Onze visie/ missie

Bij Domino's Pizza houden we van eenvoud. Dat vind je terug in onze visie en missie.

Onze visie 
No.1 in People
No.1 in Pizza

Onze missie
Sell More Pizza
Have More Fun

Cultuur van Domino's Pizza

Onze cultuur is gebaseerd op het hebben van plezier. Als je plezier hebt in je werk, zal je je werk beter uitvoeren. Of je nu pizzabezorger of winkelmanager wilt worden, bij Domino’s Pizza kun je werken om een zakcentje te verdienen of een succesvolle carrière te starten.

Behalve plezier zijn er nog 5  waarden waar wij in geloven die het werken bij Domino’s aantrekkelijk en leuk maken.

1. Denk groot en groei
Bij Domino’s weten we hoe belangrijk het is om te blijven groeien. Stilstand is achteruitgang. Als je binnen de Domino’s cultuur wilt passen, moet je groot denken, graag willen groeien zowel persoonlijk als met je team.

2. Stimuleer wat je wilt veranderen
Bij Domino’s maken we graag gebruik van prestatiebeloningen, dat zorgt onder andere voor een gezonde onderlinge concurrentie. Het houdt mensen scherp, creëert een teamgevoel en maakt werken voor Domino’s leuk

3. Leg de lat hoog, train en stop nooit met leren
Seconden winnen in je bezorgtijden, bestellingen goed en vriendelijk opnemen, zorgen dat er een steeds grotere glimlach op het gezicht van onze klanten komt. Dat is waar we naar streven. Domino’s mensen willen altijd beter worden en deze kennis graag delen met jou en je collega’s in de winkel. Ook hebben we bij Domino’s trainingen voor elk niveau zowel digitaal als klassikaal.

4. Groei van binnenuit
Veel van onze franchisenemers en directieleden zijn zelf op de brommer of als pizzamaker begonnen. Allemaal verschillende mensen met verschillende achtergronden en stuk voor stuk succesvol geworden binnen Domino’s. Zij zijn het grootste bewijs dat je het bij Domino’s ver kunt schoppen.

5. Wij zijn niet gewoon, wij zijn uitzonderlijk
Wie vindt het fantastisch om een pizza binnen anderhalve minuut in de oven te hebben? Wie vindt de ‘rush’ het fijnste moment op de dag? Domino’s mensen. Wij tellen plakjes pepperoni in onze slaap. We zijn trots op wie we zijn. Wij zijn uitzonderlijk omdat we uitzonderlijke mensen hebben die werken in uitzonderlijke teams die uitzonderlijk hard werken om de beste te zijn en te blijven.

21 okt 2015 2923 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Domino's Pizza jouw rating
1 2 3 4 5