Dirkzwager

Met kantoren in Nijmegen en Arnhem en ruim 260 medewerkers heeft Dirkzwager advocaten & notarissen op bijna ieder terrein specialistische juridische kennis in huis. Actuele kennis van wet- en regelgeving en jurisprudentie, natuurlijk, maar ook mensenkennis en kennis van de markten waarin onze cliënten opereren.

Dirkzwager

Kennis maken en delen

Die kennis zetten we in voor onze cliënten. En die delen we. Dat maakt ons bijzonder. En dat zorgt ervoor dat onze cliënten in het voordeel zijn. Wie een advocaat of notaris achter zich weet met de meest actuele vakkennis, staat sterker en maakt zich minder zorgen.

Dirkzwager deelt bovendien actief kennis en houdt de cliënt tijdens een zaak actief op de hoogte van alle juridische actualiteiten die belangrijk zijn voor zijn of haar ondernemerschap. Zo kan de cliënt in de toekomst dreigende problemen eerder signaleren en beter beslagen ten ijs komen. ook als de Dirkzwager advocaat of notaris even niet in de buurt is.

Wil jij ook jouw kennis komen ontwikkelen en delen, maak dan kennis met Dirkzwager advocaten & notarissen.02 dec 2015 1313 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dirkzwager jouw rating
1 2 3 4 5