DenkProducties

Opvallend goede seminars. Van de eerste tot de laatste minuut op het puntje van uw stoel. DenkProducties organiseert opvallend goede seminars voor managers. Onze programma's vallen op door: aangenaam tegendraadse onderwerpen, hoge sprekerskwaliteit, bovengemiddeld goede verzorging. U zit gegarandeerd de hele dag op het puntje van uw stoel (en dat is bij seminars en congressen wel eens anders, nietwaar?).

DenkProducties

 

De 5 ontwerp-principes van DenkProducties

In de samenstelling van onze seminars hanteren we 5 ontwerpregels die garanderen dat u een onvergetelijke dag tegemoet gaat:

#1: alleen topdocenten
We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het scouten van sprekers. Bij DenkProducties staan alleen mensen op het podium waarvoor we onze hand 100% in het vuur steken. Sprekers die 'het nog moeten leren', doen dat maar ergens anders.

#2: geen doorsnee-onderwerpen
Eén van onze criteria bij het samenstellen van onze kalender is: 'bestaat het onderwerp al?'. Als dat zo is, doen wij het niet. Bij DenkProducties dus nooit seminars over 'inspirerend leidinggeven', 'slagvaardig coachen' of 'financieel management voor de niet-financiële manager'. Want die zijn er al (meer dan genoeg).

# 3: spanningsboog-design
'De spanningsboog' staat centraal bij ons seminar-ontwerp. Wij verrijken onze seminars met intermezzo's, extra gastsprekers, minidocumentaires etc. Veel afwisseling en dynamiek waardoor iedereen scherp blijft en de inhoud veel beter blijft hangen.

# 4: gegarandeerd géén parellelsessies
Want die vinden we zo verschrikkelijk. Kent u dat? U krijgt zo'n matrix-schema met deelsessies, maar welke moet u dan kiezen? Ze lijken allemaal 'matig interessant'. En de sprekers zijn meestal 'de mindere goden'. Bij DenkProducties komen alleen sprekers die goed genoeg zijn voor het hoofdprogramma.

# 5: tevredenheidsgarantie
Bent u ondanks al onze inspanningen niet tevreden over het seminar, dan zijn wij dat ook niet. En krijgt u kans op revanche. Of uw geld terug.

04 aug 2015 1279 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DenkProducties jouw rating
1 2 3 4 5