Deloitte

‘Deloitte’ is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening. Deze firms maken onderdeel uit van Deloitte Touche Tohmatsu Limited (‘DTTL’), een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde ‘private company limited by guarantee’.

Deloitte

Over Deloitte Nederland

Deloitte Nederland is de DTTL memberfirm in Nederland. Wij helpen u op het gebied van accountancy, belastingadvies, consulting, financiële advisering en risk management.

Ons bedrijfsprofiel 

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de aankomende jaren radicaal. Geen bedrijf of organisatie kan om de gevolgen van de verregaande digitalisering en informatisering heen. Deloitte kent de uitdagingen in uw branche en vertaalt marktproblemen van de toekomst naar creatieve en innovatieve oplossingen. Deloitte is een professionele dienstverlener met wereldwijd 200.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen. Met ruim 4.500 medewerkers en 18 kantoren verspreid over heel Nederland is Deloitte een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risk management en financiële advisering. De professionals werken in multidisciplinaire teams en hebben daarom een zeer brede visie op de vraagstukken van onze klanten. Deloitte is de betrouwbare en innovatieve partner die u nu inzicht geeft in de kansen van uw toekomstige business.

Jouw carrière bij Deloitte

Student
Je bent hard op weg met je studie, misschien zelfs wel bijna afgestudeerd? In elk geval wil je je alvast oriënteren op de arbeidsmarkt. Want je wilt niet zomaar de eerste de beste stage of (bij)baan. Jij wilt een inspirerende werkomgeving met veel verschillende topcliënten. Waar je alles uit jezelf kunt halen en leert van collega’s die tot de besten in hun vakgebied behoren. Als je dat wilt, dan kies je voor Deloitte.

Young professional
Je bent net afgestudeerd of al een tijdje aan het werk. Nu wil je je oriënteren op een volgende stap. Want je wilt niet zomaar een baan, jij wilt een inspirerende werkomgeving met veel verschillende topcliënten. Waar je alles uit jezelf kunt halen en leert van collega’s die tot de besten in hun vakgebied behoren. Oftewel; jij wilt werken bij Deloitte.

Professional
Je bezit ruime werkervaring en bouwt gestaag aan je carrière. Maar je twijfelt of je nog wel op de juiste plek zit. Of je nog wel voldoende uitgedaagd wordt, of je jezelf nog wel ontwikkelt en nog steeds groeit. Denk jij dat je klaar bent voor de top? Dan ben je bij Deloitte aan het juiste adres.

22 jul 2015 1476 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Deloitte jouw rating
1 2 3 4 5