De Wijde Blik

Een combinatie van marketeers, communicatiespecialisten en planologen. Een marketingstrategie voor een klein appartementengebouw. Of inhoudelijk advies over een participatieopgave. Voor beide mag je ons bellen. Voor een andere opgave ook. Dat vinden we leuk. Samen bekijken we jouw vraag. En dan gaan we aan de slag. Soms met één Wijdeblikker, soms met een heel team. Betrokken en creatief. Wij zijn op ons best als het net even anders gaat dan anders.

De Wijde Blik

Over De Wijde Blik

De Wijde Blik is de specialist in communicatie bij ruimtelijke ontwikkeling. Ons bureau is in 2005 opgericht, uit liefde voor het vak. Vanuit Amsterdam en Den Haag werken we voor corporaties, gemeenten en ontwikkelaars in heel Nederland. We spreken uw vaktaal en kennen de taal van uw klanten. We werken graag met korte lijnen en zijn persoonlijk bij uw projecten betrokken. Onze medewerkers vormen samen met u een hecht team.

U kunt De Wijde Blik inschakelen in elke fase van uw bouw- en ontwikkeltraject. Aan sommige projecten werken we al zo lang, dat we in alle fasen de communicatie mogen verzorgen. Een geweldige blijk van waardering door onze klanten! U kunt De Wijde Blik ook vragen voor een kort traject, van enkele maanden tot zelfs één avond.

Marketing en communicatie vacatures bij De Wijde Blik

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures bij De Wijde Blik die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij De Wijde Blik in Amsterdam!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef De Wijde Blik jouw rating
1 2 3 4 5