De Harmonie

De Harmonie is een restaurant gelegen midden in het centrum van Rotterdam, aan de Westersingel 95. De Harmonie beschikt over een restaurant, twee zalen en een diepe stadstuin.

De Harmonie Rotterdam

Keuken

De gedachte van De Harmonie is dat elk seizoen andere ingrediënten met zich meebrengt. Ingrediënten die patron-cuisinier Marco Somer en zijn team optimaal laten smaken én zelf verbouwen. Door dat laatste ontstaat er een groot respect voor de ingrediënten en dat proeft u terug in alle gerechten. Marco Somer houdt van vergeten recepten zoals de balkenbrij van zijn oma en vergeten ingrediënten als oerbieten of zuring. Restaurant - Bij de inrichting van het restaurant is de perfecte harmonie tussen de natuur en de moderne stad een voortdurende bron van inspiratie. Met warm hout op de tafels, bloemen op de borden en indrukwekkende foto's van de Rotterdamse havens aan de muren is buiten naar binnen gehaald,
zowel in het interieur als in de gerechten. De bediening onder leiding van maître Bert Hoekman houdt van een uitdaging en combineert professionaliteit met een gezonde dosis humor.

Zalen – Vergaderen & Private Dining

De Harmonie biedt 6 dagen per week ruimte voor Private Dining, voor zowel lunches als diners. De Harmonie beschikt over twee zalen op de tweede verdieping, genaamd de Charlotte Zaal en de Sofie Zaal. In beide zalen vindt u een aangename combinatie van exclusiviteit, stijl en comfort. Met een eigen keuken, eigen toiletten en vergaderfaciliteiten lenen deze ruimtes zich uitstekend voor een grote diversiteit aan
bijeenkomsten, zoals vergaderingen, diners, recepties en bruiloften. Huiselijk of zakelijk, verse bloemen, grote kandelaars of een scherm met beamer: met deze zalen kunt u alle kanten mee op.

Trouwen

Sinds 1 januari 2014 zijn wij officieel een trouwlocatie. Hierdoor kunnen alle plechtigheden bij De Harmonie worden gehouden. 

Tuin 

Onze stadstuin is iets anders. Van het drukke stadscentrum stapt u zo de natuur binnen. Met als enige geluiden de wijnflessen die in de koelers verdwijnen en onze twee vrolijke roodborstjes en de geur van
zelfgebakken brood. Onze tuin leent zich uitstekend voor recepties en bruiloften.

Buiten de deur

Wilt u in uw eigen gekozen omgeving exclusief genieten van de gerechten van onze topkoks? Dat is mogelijk. Vanuit het concept 'Buiten de deur' verzorgt De Harmonie catering op maat.

03 apr 2015 1582 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef De Harmonie jouw rating
1 2 3 4 5