De Gezonde Stad

De Gezonde Stad is een stichting die Amsterdam duurzaam en gezond wil maken. Dit doen wij door samen met Amsterdammers en andere koplopers uit de stad projecten en events te starten en duurzame initiatieven te ondersteunen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij De Gezonde Stad in Amsterdam

Over De Gezonde Stad

Duurzaamheid kan heel groot en breed zijn. Waar moet je beginnen? Wij geloven dat we moeten beginnen op de plek waar we direct het verschil kunnen maken. Juist, in de stad waar we dagelijks wonen en werken. Dit is niet alleen leuk, maar ook hard nodig! Want Amsterdam wordt drukker, dichter bebouwd, warmer, natter en minder groen. Daar moeten we iets aan doen om de stad gezond en leefbaar te houden.

De Gezonde Stad maakt Amsterdam duurzaam en gezond door samen met een community van Amsterdammers en andere koplopers uit de stad projecten en events te starten. We richten ons daarbij op het vergroenen en circulair maken van de stad. Door groen wordt de stad klimaatbestendig en leefbaar. Door ons afval beter te scheiden kan dit als grondstof dienen voor nieuwe producten en sluiten we kringlopen in de stad. Daarnaast houden wij ons bezig met de thema’s voedsel, schone lucht en energie.

 

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij De Gezonde Stad

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Gezonde Stad die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

03 jul 2023 34 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef De Gezonde Stad jouw rating
1 2 3 4 5