De Burgemeesters

Hallo. Wij zijn De Burgemeesters. Sinds 2011 bedenken en ontwikkelen wij vooruitstrevende evenementen- en marketingconcepten. Projecten die bij ons passen en waar wij in geloven. Dat dan weer wel. Bent u benieuwd wat we dan doen...

Bedrijfsprofiel De Burgemeesters

Evenementen

De eigenwijze evenementenafdeling van De Burgemeesters bedenkt en produceert uiteenlopende belevingsevenementen. In eigen beheer en in opdracht ontwikkelen wij de mooiste producties. Kunnen wij u ondersteunen in ontwikkeling van een evenement of zoekt u een partij die het volledige proces uit handen neemt?

Slogans als ‘Van A tot Z’ en ‘Wij zijn uw betrouwbare partner’ laten we even links liggen. Het zweet breekt ons uit bij zulke loze marketingtermen. Ook vindt u hier geen prijslijst of opsomming van mogelijkheden. Wilt u met ons (samen)werken, dan gaan we in gesprek. We maken een plan op maat, zo zijn we.

Marketing & Communicatie

Corporate Branding, Communication, Advertising, Identity… Zo, vanaf nu hoeven we al die termen niet meer te gebruiken. Wij houden daar namelijk niet zo van en vinden het onnodig u daar lastig mee te vallen. Wat wij wel doen? Wij vertellen verhalen. Noem ons verhalenvertellers.

Wij vinden het belangrijk dat de uitstraling van uw bedrijf, merk en/of product aansluit bij de marketingcampagne die wij voor u ontwikkelen. Wij kijken met een frisse blik naar de kernwaarden van uw product en daar gaan we mee aan de slag. Dat klinkt heel mooi, en dat is het ook. De Burgemeesters gaan samen een creatief proces in en stellen een strategisch plan op. We komen met een duidelijk verhaal, en na uw feedback gaan wij aan de slag. Dus bent u benieuwd hoe dit proces in z’n werk gaat.. Twijfel dan niet en neem contact met ons op. De Burgemeesters staan altijd voor u klaar.

24 feb 2015 1819 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef De Burgemeesters jouw rating
1 2 3 4 5