de Bree

Breepark is een nieuwe vrijetijdslocatie direct gelegen aan de A27 in Breda die momenteel in ontwikkeling is en in februari 2017 afgerond zal worden. Door een Decathlon, Kinepolis, McDonald’s, de Bree evenementencomplex en –terrein samen te voegen in een 44 hectare groot gebied ontstaat er een unieke synergie die voor zowel jong als oud vermakelijk is.

De Bree

De Bree

De Bree is de nieuwe evenementenlocatie in Breda. Een indoorhal van 8.300 M2 voor beurzen, sport, congressen, muziek (tot 12.500 bezoekers) klein- en grootschalig en van lokaal tot (inter) nationaal. Naast de hal is het Evenementencomplex voorzien van diverse horeca functies, waarvan de Bree een Pannenkoekenrestaurant en Grandcafé zelf exploiteert. Bowling, Kids Palace, escaperooms en congres-feestzalen zijn ook in dit 30.000 M2 grote pand aanwezig. Vanaf maart 2017 opent deze nieuwe locatie, welke momenteel in aanbouw is. Ook de organisatie rondom zorgt hierbij voor kansen. Naast een indoor locatie beschikt de Bree binnen Breepark tevens over een terrein van 5,5 ha. waar een max. 55.000 bezoekers op kunnen.

Marketing en communicatie vacatures bij De Bree

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures bij De Bree in Breda die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij De Bree!

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef de Bree jouw rating
1 2 3 4 5