Cribber

Cribber is het social media network exclusief voor studenten en studentenhuizen. Cribber wil het studentenleven nog mooier maken dan het al is. Door studenten en studentenhuizen met elkaar in contact te brengen via het platform en te zorgen dat via Cribber.nl praktisch alle zaken die horen bij het studentenleven geregeld kunnen worden.

Cribber

Over Cribber

Studenten zetten op Cribber letterlijk en figuurlijk hun studentenhuis op de kaart en komen zo eenvoudig in contact met elkaar. Uiteraard kunnen ze op Cribber content delen (die de moeders, tantes en toekomstige werkgevers niet kunnen zien) en kunnen ze op Cribber straks praktisch alles regelen; van het vinden van een studentenbaantje, overzicht van de leukste feesten in de stad tot het huren van de vaatwasser of het vinden van een nieuwe huisgenoot (of juist een kamer). Cribber is in mei 2016 gelanceerd, nog een echte startup dus, en groeit snel. De combinatie van startup zijn en studenten als doelgroep hebben, zorgt ervoor dat we allesbehalve formeel zijn. Cribber ontwikkelt zich lean, we pionieren, proberen netjes buiten de lijntjes te kleuren en zijn wars van structuur en gezapigheid. We zoeken altijd mensen die in zijn voor een avontuur.

Werken aan campagnes

Cribber brengt niet alleen studenten met elkaar in contact, maar ook adverteerders met de studenten. Niet voor alle adverteerders overigens. Studenten zijn kritisch en Cribber dus ook. Maar met merken die echt bij de studenten passen en in het studentenleven thuishoren, ontwikkelen we impactvolle campagnes voor de studenten. 

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Cribber

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Cribber die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Cribber in Oisterwijk.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Remco van Buren

De leukste startup van Nederland!

Geef Cribber jouw rating
1 2 3 4 5