Consecutive Search

Consecutive Search richt zich op vast-of tijdelijke invulling van management-, directie- en specialistische functies.

Werkwijze Consecutive Search

Heldere en transparante aanpak
Zodra Consecutive Search een search opdracht krijgt begint het voortraject. Wij besteden veel zorg en aandacht om het profiel van de te zoeken kandidaat helder te krijgen. In de gesprekken met de opdrachtgever komt een aantal kernaspecten aan bod waar de kandidaat ten minste aan moet voldoen naast de “harde criteria” om succesvol te zijn in de functie. Wij leggen deze kerncompetenties in het profiel vast en onderzoeken en testen tijdens de interviews met kandidaten of deze passen bij de betreffende man of vrouw. 

Het actieve zoektraject: 
Kernmerkend voor onze werkwijze is, dat we de research- werkzaamheden ten behoeve van opdrachten zelf uitvoeren. Daardoor kunnen binnen enkele weken kandidaten worden voorgesteld. Tevens houden wij maximale grip op het gehele proces. Wij hebben en houden een sterke betrokkenheid met zowel onze klanten als met onze kandidaten. Wij staan zozeer in voor de kwaliteit van ons werk dat we daar consequenties aan verbinden. Zo geven wij “garantie” op de door ons geplaatste kandidaten. 

Mocht de arbeidsovereenkomst van de geplaatste kandidaat binnen 6 maanden na plaatsing ontbonden worden, omdat hij niet aan de vooraf bepaalde kerncompetenties voldoet, dan starten wij de opdracht op verzoek van onze opdrachtgever opnieuw zonder daarvoor kosten in rekening te brengen.

Consecutive Search is gespecialiseerd in:

  • Financiele - en zakelijke dienstverlening
  • Industrie, Logistiek & Bouw
  • Marketing & Communicatie
  • ICT & Telecom
  • Farma & Gezondheidszorg
  • Retail

 

16 dec 2014 1666 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Consecutive Search jouw rating
1 2 3 4 5