Communicatieclub Brabant

Als Brabantse communicatieprofessional ben je natuurlijk lid van CommunicatieClub Brabant! Wat is er leuker en inspirerender dan het enthousiasme over je vak te delen met vakgenoten en geestverwanten? Dat is precies wat CommunicatieClub Brabant biedt: kennis, inhoud en inspiratie in een breed netwerk van Brabantse communicatieprofessionals.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Communicatieclub Brabant in Tilburg

Over Communicatieclub Brabant

Communicatieclub Brabant, kortweg CCB, is – met ruim 250 leden - een van de grootste regionale beroepsverenigingen in haar soort in Nederland. CCB werd in 1982 opgericht als Persclub Bourgondië en heette tot mei 2022 Communicatieclub Bourgondië.

Tegenwoordig maken mensen uit allerlei communicatiedisciplines deel uit van deze Brabantse vereniging: reclame, PR, voorlichting, ontwerp, fotografie, drukkerswereld, digital, interactiv, marketing, sales en ga zo maar door.

Communicatieclub Brabant is in de eerste plaats een ontmoetingsplatform voor vakgenoten. Daarnaast geldt de vereniging ook als een belangrijk netwerk in Brabant. Jaarlijks organiseert CCB diverse activiteiten voor haar leden en introducés. Kennis delen over ontwikkelingen binnen het vakgebied via events, gecombineerd met een netwerkmoment achteraf met een bourgondisch tintje, vormt de hoofdmoot van de bijeenkomsten.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Communicatieclub Brabant in Tilburg

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Communicatieclub Brabant

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij CCB die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

15 jun 2023 433 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Communicatieclub Brabant jouw rating
1 2 3 4 5