Werken bij College-Club

Na bijna 6 jaar advocatuur heeft Frederique Lips in oktober 2012 College-Club opgezet. College-Club organiseert inspirerende avondcolleges voor young professionals gericht op het vergroten van de algemene kennis. De onderwerpen variëren van de Wereld van 3.0, Het mondiale schaakspel, Kijken in het brein, tot De grote denkers.

 

Over College-Club

De colleges worden gegeven door o.a. hoogleraren, universitaire (hoofd)docenten, onderzoekers en schrijvers. De colleges worden georganiseerd op bijzondere en centraal gelegen locaties in Amsterdam, o.a. in de Beurs van Berlage, het Van Gogh Museum, EYE en Het Concertgebouw.

Vanwege het grote succes in Amsterdam heeft Frederique College-Club ook opgezet in Rotterdam. Het openingscollege daar werd gegeven door prof. dr. Jan Peter Balkenende in mei 2013 in Sociëteit de Maas. Het Financieele Dagblad, Trouw, NRC Next, Elsevier, Metro, Parool, NRC, Radio 1, BNR hebben aandacht besteed aan College-Club. In het Comité van Aanbeveling heeft onder meer zitting mr. Eberhard van der Laan. College-Club is een onderwijsinstelling en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Conversive

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Conversive die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef College-Club jouw rating
1 2 3 4 5