CNV Jongeren

CNV Jongeren is eigenlijk een beetje een vreemde eend in vakbondsland. Natuurlijk houden wij ons ook bezig met zaken rondom werk en inkomen, maar we onderhandelen niet over de cao’s.

CNV Jongeren bedrijfsprofiel

Wat CNV Jongeren doet

Wat we wel doen? Onderwerpen bespreekbaar maken die de positie van jonge werknemers en stagiairs (wijzelf dus) verbeteren, zoals jeugdwerkloosheid, minimumlonen en de positie van stagiairs in organisaties. Binnen de vakbonden, de media en de politiek. Want die arbeidsmarkt, die ziet er over 10 jaar waarschijnlijk heel anders uit dan nu.

Deze aanpak heeft gelukkig veel succes! Zo zitten er dankzij ons inmiddels jonge mensen in grijze pensioenbesturen, is de positie van jongeren met een beperking sterk verbeterd en coachen we stagiairs die niet op hun plek zitten naar een goede afronding van hun stage. En altijd in directe samenwerking met heel veel jongeren en studenten.

Marketing en communicatie vacatures bij CNV Jongeren

Bekijk hieronder de vacatures van CNV Jongeren die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures vermeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij CNV Jongeren!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef CNV Jongeren jouw rating
1 2 3 4 5