Center Parcs

De in 1967 opgerichte Groep Pierre & Vacances-Center Parcs is Europees leider op het gebied van dicht-bij-huis vakanties. Met zijn aanvullende toeristische merken - Pierre & Vacances en de 2 labels premium en villages clubs, Maeva, Center Parcs, Sunparks en de Aparthotels Adagio - exploiteert de Groep nu een toeristisch park van bijna 48.000 appartementen en huizen op meer dan 300 locaties in Europa.

Center Parcs

Werken bij Center Parcs

Werken voor de groep betekent werken in een dynamische internationale organisatie, die veel aandacht besteedt aan een positief en sociaal klimaat. Extra aandacht wordt besteed aan medewerkerstevredenheid (Happy@work programma), de ontwikkeling van talenten van medewerkers en diversiteit thema's (zoals senioren, jongeren, gehandicapten, gelijke behandeling man-vrouw). Werken bij de Pierre & Vacances Center Parcs groep betekent werken in een unieke omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Of je nu stagiair bent of manager op een park of op ons hoofdkantoor aan Happy@work wordt waarde gehecht.

“De Pierre & Vacances Center Parcs Groupe telt op dit moment meer dan 12.000 medewerkers (bijna 8000 FTE), deze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan het succes en de groei van de organisatie.”
Werken voor de groep betekent werken in een dynamische internationale organisatie, die veel aandacht besteedt aan een positief en sociaal klimaat en waar de gast altijd centraal staat!

28 mei 2015 2071 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Center Parcs jouw rating
1 2 3 4 5