Capital Value

Capital Value is specialist en marktleider op de woningbeleggingsmarkt in Nederland. Wij adviseren beleggers, corporaties, overheid en ondernemingen over de complexgewijze aan- en verkoop van huurwoningen. Wij zijn gevestigd aan de Maliebaan in Utrecht waar wij met een team van 20 gemotiveerde jonge mensen werken.

Capital Value

Onze Capital Value

Capital Value biedt transparant, professioneel, integer en persoonlijk advies. Wij onderscheiden ons door:

  • Integrale kennis van de woningbeleggingsmarkt en de geldende regelgeving
  • Een groot netwerk van belangrijke investeerders en overige stakeholders
  • Zeer veel ervaring met de verkoop van woningportefeuilles en individuele complexen (meer dan 45.000 woningen verkocht)
  • Een enthousiast team van betrokken professionals

Heb jij Capital Value?

Bij Capital Value werken uitsluitend professionals. Mensen met passie, een uitstekende kennis én de ambitie om voor onze klanten een topprestatie neer te zetten. Beschik jij over voldoende Capital Value om bij ons te werken?

Marketing en communicatie vacatures bij Capital Value

Bekijk hieronder de vacatures van Capital Value die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures vermeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Capital Value!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Capital Value jouw rating
1 2 3 4 5