Campagne

Campagne is een creatief, strategisch en merkgericht Rotterdams marketing communicatiebureau. Wij zijn in Nederland én internationaal actief op het gebied van reclame, online, digitale media en branding.

Campagne

De kracht van ideeën

Wij geloven in de kracht van dat ene echte idee, 'The Pure Thought'. En het belang om deze op de meest creatieve manier tot uitdrukking te brengen. Ideeën hebben het unieke vermogen om de manier waarop mensen doen, denken en voelen te veranderen. Al onze campagnes, strategisch denkwerk, teksten, ontwerpen, marketingplannen en merkontwikkeling zijn gebaseerd op wat wij 'The Pure Thought' noemen.

Van logic naar magic

The Pure Thought komt alleen maar boven tafel als je je doelgroep glashelder kent en begrijpt. Daarbij gaat het niet alleen om wat ze doen, maar vooral om waarom ze dat doen. Door onderzoek wordt dit duidelijk en op basis van die inzichten, weten wat er echt leeft, kunnen we complexe vragen omzetten naar een krachtige strategie. Van logisch denken naar creatieve magie.

Liberating brands

Op basis van The Pure Thought werken we krachtige strategieën voor alle (media)kanalen uit. Uitwerkingen die je onmogelijk kunt negeren. De proposities zijn opvallend, verrassend, effectief en versterken de kracht van uw merk en de relatie die u heeft met uw klanten. Slim nadenken en handelen om het maximale te bereiken staan hierbij centraal - en niet oneindig veel uitgeven. Dát is de manier waarop wij merken bevrijden!

14 jul 2015 1343 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Campagne jouw rating
1 2 3 4 5