Buzinezzclub

De Buzinezzclub gelooft in gelijke kansen voor alle jongeren in Nederland. In de praktijk liggen de kansen helaas niet voor het oprapen, vooral als je opgroeit in een kansarme omgeving. Om ook de kansen voor die jongeren te vergroten, biedt de Buzinezzclub een intensief trainingsprogramma aan en brengt hen in een kansrijk netwerk van ondernemers en professionals.

Buzinezzclub

Over Buzinezzclub

Jongeren met een bijstandsuitkering kunnen kosteloos het intensieve halfjaarprogramma van de Buzinezzclub volgen, bestaande uit dagelijkse trainingen, workshops en persoonlijke coaching. Ons uitgangspunt is de droom van jongeren, met als doel een succesvolle toekomst zónder uitkering en met een opleiding of baan die bij ze past of zelfs een eigen bedrijf. 

In drie steden kunnen jongeren momenteel lid worden van de Buzinezzclub. In Rotterdam, Den Haag en in de Drechtsteden, met de ambitie om landelijk de strijd aan te gaan met jeugdwerkloosheid. De Buzinezzclub gelooft in deze jongeren en het succes van haar aanpak en biedt deze aanpak 100% pay for succes aan. Pas als gemeenten daadwerkelijk bespaard hebben op hun uitkeringskosten, betalen ze een deel van de besparing uit.

Track record

  • Meer dan 550 members hebben sinds 2009 het programma succesvol doorlopen
  • Meer dan 150 vrijwillige coaches begeleiden members van de Buzinezzclub
  • Op dit moment drie locaties: Rotterdam, Den Haag en de Drechtsteden
  • Heldere samenwerking met gemeenten en bedrijven op basis van pay for succes
  • Tot nu toe vond ongeveer 30% van de deelnemende Buzinezzclub jongeren een baan, 20% begon met een opleiding en 10% startte een eigen bedrijf.


Marketing en communicatie vacatures bij Buzinezzclub

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Buzinezzclub in Rotterdam? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, dan ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij Buzinezzclub!

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Buzinezzclub jouw rating
1 2 3 4 5