Bureau Tromp

Bureau Tromp is een jong adviesbureau (2010) gericht op het verbeteren van klantprocessen met behulp van Lean en Six Sigma. Wij bestaan uit een groep van ongeveer 15 medewerkers (vast en freelance) in Nederland. Transparantie en resultaatgerichtheid staan centraal in onze dienstverlening, we zeggen waar het op staat en gaan pas weg als het werkt. Daarnaast zijn wij een ondernemende organisatie met groeiambities in Nederland, Engeland (kantoor in Londen sinds 2014) en Duitsland (planning 2016).

Bureau Tromp

Over Bureau Tromp

Bureau Tromp is begin 2010 opgericht door Bas Kooijman en Reinier Tromp. Inmiddels werkt er een groep van ongeveer 10 Lean Six Sigma specialisten samen met Bureau Tromp. De bekende Hollandse zeevaarder Maarten Tromp is de inspiratie voor onze naam. Deze moet de nuchterheid en aanpakkersmentaliteit van ons adviesbedrijf uitstralen.

Wij worden door onze klanten beschreven als een nuchtere club van ervaren adviseurs die graag op de werkvloer aan de slag gaan. Voor ons geen lange presentaties of rapporten en we gaan ook pas weg als het echt werkt. Elk project van ons is weer maatwerk.

Ons doel is dat onze klanten uiteindelijk zelfstandig verder kunnen werken met Lean of Lean Six Sigma. We hanteren de aanpak van eerst voor doen, dan samen doen en uiteindelijk zelf doen.

Officiële partner van de Participatiefabriek

In 2015 is Bureau Tromp de officiële partner van de Participatiefabriek. Dit houdt in dat wij een aantal Lean Six Sigma opleidingsplaatsen aanbieden aan personen die momenteel zonder werk zitten en deelnemen aan de Participatiefabriek. Met deze training kunnen zij hun kans vergroten op het vinden van een betaalde baan.

27 okt 2015 1104 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bureau Tromp jouw rating
1 2 3 4 5