Bureau PEEN!

Graag een momentje van uw tijd voor een korte introductie van Bureau PEEN! Bureau PEEN! organiseert evenementen. Evenementen die bijblijven. Al bijna 15 jaar lang met veel plezier.

Bureau PEEN!

Over Bureau PEEN!

Het bureau kent een informele sfeer, heeft grote ambities en geweldige wapenfeiten. Het team bestaat uit ervaren evenementenmensen en aanstormende organisatietalenten.

Bureau PEEN! focust zich op de ontwikkeling en realisatie van grootschalige publieksevenementen en inspirerende zakelijke evenementen. Voor een hoog geëerd publiek. En voor heren in maatkostuum en dames in mantelpak. In eigen beheer, in samenwerking en in opdracht.

Bureau PEEN! gelooft dat een evenement meer is dan alleen een georganiseerde samenkomst van mensen. Het is een moment van inspiratie, communicatie en interactie. Het is een medium waaruit belevingen worden geboren en waarbinnen doelen worden gerealiseerd.

Bureau PEEN! houdt ervan om samen te werken. En om samen te ontwikkelen. Om zo het beste naar boven te halen. Om te komen tot een inhoudsvol, creatief en realistisch evenement. Door de dialoog aan te gaan. Door podia te creëren waarop eenieder zich betrokken voelt. Door een perfecte regie te voeren met heldere afspraken. Door heldere doelen te formuleren om zo het nut van het evenement te kunnen staven. Samen sta je sterk en boek je succes. En succes is fijn om te delen. Graag samen, goed geregeld en steeds net een stap verder. Bureau PEEN! maakt graag kennis.

Werken bij Bureau PEEN!

Werken bij Bureau PEEN!? Staat jouw gewenste vacature er niet bij? De evenementenbranche is een snelle wereld. Wie weet heeft Bureau PEEN! morgen wél een plaats beschikbaar. De vacatures die momenteel open staan, zie je hieronder.

Staat er geen vacature maar beschik je over een relevante HBO-opleiding eventueel met relevante werkervaring? Een open sollicitatie is zeker welkom!

11 apr 2016 1306 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bureau PEEN! jouw rating
1 2 3 4 5