Bureau Buhrs

Bureau Buhrs is een communicatiebureau dat zich inzet voor de vernieuwing van 'stad en land'​. U komt ons dan ook tegen in de wereld van: bouwen, wonen, gebiedsontwikkeling, infrastructuur en vastgoed. In deze velden werken wij voor zowel overheid als private partijen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Bureau Buhrs in Amsterdam

Over Bureau Buhrs

Bureau Buhrs draagt bij aan een succesvolle toekomst voor stad en land. Dat doen we door het positioneren, programmeren en profileren van gebieden en organisaties. We geloven in het betrekken van lokale stakeholders en bewoners voor succesvolle marketing, communicatie en participatie. Daarbij staan we erom bekend dat we zowel sterk zijn in strategisch advies áls in effectieve en creatieve uitvoering. Dat doen we voor woon-, winkel-, werk-, en leisuregebieden.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Bureau Buhrs

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Bureau Buhrs in Amsterdam die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

 

26 jan 2023 200 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bureau Buhrs jouw rating
1 2 3 4 5