BrandPit

Groeien doe je niet alleen, dat doe je samen. Mét de juiste digital professionals. BrandPit is een headhunter boutique en helpt mensen in de beste combinatie bij elkaar te brengen. Of je nu een op zoek bent naar een freelance klus of een heel nieuw team.

Online marketing en communicatie vacatures bij BrandPit in Amsterdam

Over Brandpit

BrandPit is een tikkie eigenwijs. Met karakter en een sterke focus, kijken we nét iets verder en komen we met slimme oplossingen. Maar niet op de manier die je gewend bent. Wij geloven namelijk dat people het belangrijkste onderwerp in de boardroom moet zijn. Dat zit zo:

  • Mensen zijn de belangrijkste pijlers voor jouw succes. De vraag naar mensen benaderen wij als organisatievraagstuk, niet als headcount-probleem.
  • Leiderschap is key voor de juiste koers, maar ook mindset en cultuur. Een goede werkomgeving is niet alleen nodig om organisaties, maar ook de mensen binnen die organisaties te laten groeien.

Waar je als organisatie ook heen wil, its all about people.

Binnen het digitale domein brengt BrandPit professionals en organisaties samen. Met persoonlijke aandacht, inhoudelijke kennis en een oprecht advies, leveren wij niet altijd wat je vraagt, maar altijd wat je nodig hebt! Wij werken voor klanten zoals Bol.com, Philips, Wehkamp, Schiphol, ABN AMRO en veel meer. Dit doen we met een klein, maar zeer ambitieus team vanuit Amsterdam.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij/via Brandpit

Bekijk hieronder de online marketing en/of communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via Brandpit aangemeld zijn. Staan hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief

10 okt 2014 3691 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef BrandPit jouw rating
1 2 3 4 5