Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen 4300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken ons hard voor vernieuwing in de bouw en infra. Bouwend Nederland positioneert de bouwsector als een sector die bijdraagt aan het oplossen van grote maatschappelijke vraagstukken.

Bouwend Nederland

De bouw heeft alles in huis om tegen aanvaardbare kosten op duurzame en energiezuinige wijze te bouwen, Nederland beter te helpen beschermen tegen het water en het mobiliteitsprobleem te verminderen. Bouwend Nederland wil er voor zorgen dat de sector de ruimte krijgt, zowel beleidsmatig, financieel als in praktische zin, om deze rol te vervullen.

Om dit te realiseren organiseert Bouwend Nederland tal van activiteiten. Eén ervan is het nieuwe social media platform De Bouw maakt het! En Bouwend Nederland organiseert in 2016 voor de 11e keer De Dag van de Bouw. Dat is ook een onderdeel van de campagne De Bouw maakt het. Op de Dag van de Bouw opent de bouw op ongeveer 200 locaties haar bouwhekken, zodat iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen.

 

29 feb 2016 1151 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bouwend Nederland jouw rating
1 2 3 4 5