BoldLocks

BoldLocks een start-up die de hang en sluitwerk branche wilt gaan veroveren door een nieuwe manier van veilig wonen te ontwikkelen. Ons eerste product zal een modern, door Bluetooth geactiveerd, cilinderslot dat als retro-fit in ieder huis kan worden toegepast.

Ons gepatenteerd cilinderslot is te bedienen per smartphone, tablet, smart watch of key fob. Je hoeft dus nooit meer een sleutel mee te nemen! Maar tegelijker tijd is het delen van sleutels nog nooit zo makkelijk geweest! Je kunt nu digitaal je sleutel delen met de buurman, schoonmaakster, vriend(in), post bezorger, of wie jij ook maar binnen wilt laten. En dat kan nu, morgen of over 3 maanden, voor slechts een keer, voor een week, voor altijd, maar je kunt ook per direct de sleutel weer intrekken; jij bepaalt het allemaal.

Ons cilinderslot is super makkelijk, en door iedereen, te installeren, er hoeft maar 1 schroef los gedraaid te worden om je oude cilinderslot met mechanische sleutel te verwijderen, en de BoldLock cilinderslot te installeren.

05 mrt 2016 1029 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef BoldLocks jouw rating
1 2 3 4 5