BNNVARA

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Alles wat we doen staat in dienst van een gelijkwaardige en eerlijke samenleving.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij BNNVARA in Hilversum

Over BNNVARA

Waar staan we voor
BNNVARA is een onafhankelijke, ideële mediaorganisatie die zich inzet voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving.

Waar gaan we voor
We hebben een wereld voor ogen met gelijke kansen voor iedereen. Een duurzame, inclusieve samenleving waarin iedereen deelt in de welvaart en het plezier. Met nieuwsgierigheid naar de ander en met begrip voor elkaar.

Wat doen we
Wij maken content die ertoe doet. Nieuwe, inclusieve en waardevolle verhalen die mensen raken en verandering teweeg brengen. Wij maken dingen bespreekbaar, doorbreken taboes en willen de waarheid boven tafel krijgen. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. De vorm waarin we dat doen wordt bepaald door de inhoud. Op een manier die ontroert, verrijkt, verrast, laat lachen en aan het denken zet. Met hoor en wederhoor waar het journalistiek betreft. En op het randje waar het kan, ook als dat soms schuurt. Onze kwaliteit is hoog, onze drempel laag.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij BNNVARA

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij BNNVARA in Hilversum die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

22 nov 2022 228 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef BNNVARA jouw rating
1 2 3 4 5