Bibliotheek Het Groene Hart

De Bibliotheek Het Groene Hart verzorgt regionaal het bibliotheekwerk in de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort. Dit gebeurt in vijf Bibliotheek vestigingen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld en Oudewater. In Montfoort en Linschoten gebeurt dit op alle basisscholen met Bibliotheek op School.

Marketing en communicatie vacatures bij Bibliotheek het Groene Hart in Woerden

Over Bibliotheek Het Groene Hart

De Bibliotheek anno 2023 is 'the place to be'. Het is niet langer een plek waar je alleen komt om boeken te lenen. Je kunt er ook werken of studeren, de krant of een tijdschrift lezen, informatie krijgen en hulp vragen of deelnemen aan één van de vele activiteiten voor jong en oud. De Bibliotheek is het bruisende middelpunt van de stad.

De Bibliotheek Het Groene Hart is een ambitieuze bibliotheekorganisatie in de gemeente Woerden, Montfoort en Oudewater. Wij bieden inwoners van onze gemeenten ondersteuning op het gebied van laaggeletterdheid, leesbevordering en taalontwikkeling, verbetering van digitale vaardigheden en eenzaamheid. Deze maatschappelijke kant van de Bibliotheek wordt steeds belangrijker.

Bij de Bibliotheek Het Groene Hart werkt een klein team van professionals. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers die hun steentje bijdragen in- en buiten de Bibliotheek. De sfeer is open en ongedwongen en iedereen draagt met hart en ziel zijn steentje bij.

Marketing en communicatie vacatures bij Bibliotheek Het Groene Hart

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Bibliotheek Het Groene Hart die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

11 aug 2023 121 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bibliotheek Het Groene Hart jouw rating
1 2 3 4 5