Bengelmedia

Wij zijn Bengelmedia. Een fullservice-marketingbureau in Amsterdam. Wij verzorgen slimme marketing om samen jouw commerciële doelen te behalen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Bengelmedia in Schiphol-Rijk

Over Bengelmedia

Wat zou het fijn zijn als je marketing wil uitbesteden en je terecht kan bij één bureau. Een marketingbureau dat voor jou een op maat gemaakte marketingstrategie uitdenkt, daar de juiste media bij selecteert, in eigen studio alle uitingen creëert en vervolgens de campagne van a tot z uitvoert. Vanwege het gemis van een dergelijk bureau en de gedachte 'Dat kan ik beter', heeft Gradus Groothengel 13 jaar geleden Bengelmedia in Amsterdam opgericht.

Die naam komt van Gradus zijn bijnaam 'Bengel'. Een bengel is een beetje brutaal en ondeugend. Zo zien wij marketing ook. Ons werk is gedegen en doordacht maar ook fris en een beetje rebels. Maar bovenal staat het altijd in dienst van het bereiken van jouw commerciële doelstellingen.

Inmiddels bestaat Bengelmedia uit een enthousiast team van professionals met veel kennis en ervaring binnen de disciplines strategie, marketing, creatie, projectmanagement, media en analyse. Samen werken we hard om onze klanten te ondersteunen met commerciële, fullservice-marketing.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Bengelmedia in Schiphol-Rijk

Bengelmedia marketingbureau Amsterdam werkt voor klanten uit diverse branches, zowel B2C als B2B en zowel voor commerciële bedrijven als goede doelen. Onze klanten zijn gevestigd door het hele land, van Amsterdam tot Rotterdam en van Utrecht tot Ede. Ook werken we voor enkele internationale klanten.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Bengelmedia

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Bengelmedia die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

24 okt 2022 328 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bengelmedia jouw rating
1 2 3 4 5