Bek

Lievelingsmerken zijn merken die aandacht krijgen. Het is belangrijk dat je merk volop in de belangstelling staat, zodat het kan groeien en bloeien.In onze etalage vind je alle ingrediënten om je merk op een succesvolle en relevante manier onder de aandacht te brengen.

Bek

Want we zijn een communicatiewarenhuis met een hart vol van retail.Waar 145 mensen werken die database marketing, strategie, creatie én realisatie laten samengaan. Zo kiezen we samen met jou de juiste communicatieboodschappen. Met als doel: merkloyaliteit en conversie.

Database marketing

De ene klant is de andere niet. Dat begrijpt Bek als geen ander. Daarom geloven wij in gerichte communicatie om jouw doelgroep aan je te binden. Hoe maak je optimaal gebruik van je database? Wij hebben alle kennis en systemen op de plank om op een slimme, effectieve manier de conversie te verhogen. Kom gerust eens langs in ons communicatiewarenhuis.

Strategie

Een effectieve campagne begint bij een weloverwogen strategie. Op welke manier zet je communicatiemiddelen in om je doel te bereiken? Bek helpt je graag met het bepalen van je doelen en hoe je deze kunt bereiken. Onze slimme strategen denken met je mee en zorgen voor concrete kaders om gericht je doelen te behalen.

Creatie

Met welke middelen ga je jouw boodschap overbrengen aan de klant? In ons communicatiewarenhuis vind je experts die zorgen voor spraakmakende concepten en designs voor online en offline uitingen. Het grote voordeel is dat onze gespecialiseerde collega’s intensief samenwerken en dus doeltreffend een uniek middel creëren.

Realisatie

Zoals je van ons mag verwachten, produceren we bij Bek graag alles zelf. Van website tot Brand Portal, van drukwerk tot contentmarketing en van fotografie tot postverzending. Je hebt maar één aanspreekpunt en dus volledige controle over de doorlooptijd, prijs en kwaliteit.

10 apr 2015 1997 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Lieke van der Pas

Bek is een écht familiebedrijf. Met een jonge, enthousiaste directeur vol ambitie. De vier pijlers (database marketing, strategie, creatie en realisatie) bieden een enorme potentie voor de toekomst. Het is leuk om niet alleen goede campagnes te bedenk

Geef Bek jouw rating
1 2 3 4 5