YME Projects

Samenwerken met specialisten in Recruitment

U worstelt met vacatures die niet of moeilijk te vervullen lijken. Of waarvoor het u aan tijd of capaciteiten ontbreekt om deze snel en goed te vervullen. In dat geval helpt YME Projects u uit de brand. Wij beschikken over oplossingen voor alle recruitment vraagstukken. MKB Recruitment neemt u als ondernemer of HR adviseur binnen het midden en klein bedrijf veel werk uit handen door voor u het volledige of een deel van elk werving & selectie traject te verzorgen. Conform uw wensen en tegen een faire prijs.

Werkt u op een HR of Recruitment afdeling en loopt u tegen problemen aan, dan hebben wij altijd een oplossing. Of het nu om (tijdelijke) capaciteitsproblemen gaat, een online wervingsstrategie die uit handen dreigt te glippen of lastige vacatures die de continuïteit in gevaar brengen. In dat geval kunt u een beroep doen op onze: 

  • Interim recruiters
  • Kennis en ondersteuning van online recruitment
  • Werving & Selectie mogelijkheden
  • Doelgerichte recruitment workshops

Door jarenlange ervaring als senior en corporate recruiter is Yolanda Vermeulen als drijvende kracht achter YME Projects in staat om elk recruitment vraagstuk op te lossen. Dat doet zij niet alleen. Ze werkt samen met een team van gespecialiseerde recruiters, die diepgaande inhoudelijke branche kennis hebben.

Voor adequate èn betaalbare werving & selectie oplossingen werkt ze samen met Finders BV. Een gespecialiseerde partij die gewend is om voor ‘gewone’ èn lastige vacatures de beste kanalen in te zetten. Zodat uw vacatures binnen korte tijd de juiste kandidaten bereiken.

 

17 sep 2014 1403 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef YME Projects jouw rating
1 2 3 4 5