Van Kinsbergen Consultants

Van Kinsbergen Consultants is een organisatie gespecialiseerd in marketing en communicatie. Onze dienstverlening bestaat uit het vast en tijdelijk inzetten van professionals bij onze klanten in met name Midden- en Oost-Nederland.

Organisaties bouwen persoonlijkheden

Onze visie wordt het best weergegeven door ons logo. Een bouwplaat waarin de persoonlijkheden centraal staan. Organisaties moeten op en met ons kunnen bouwen. Wij belichten de zaken van verschillende kanten om tot het gewenste resultaat te komen. Verder zoeken wij voor organisaties persoonlijkheden die in beweging zijn en anderen durven en kunnen laten bewegen.
 
Bij ons staat niet de vacaturetekst of opdrachtomschrijving centraal. Inzicht in de cultuur van uw organisatie en de fase waarin uw organisatie zich bevindt zijn ook bepalend voor een goede afstemming van de vraag en aanbod. We selecteren onze kandidaten op competenties, drijfveren, eigenschappen en karakter en niet in eerste instantie op grond van het Curriculum Vitae. Zo komen we tot een optimale invulling van de opdracht, tijdelijk of vast.

Onze activiteiten

Voor de invulling van onze diensten bij opdrachtgevers zijn wij continu op zoek naar persoonlijkheden. Door onder andere jouw competenties, drijfveren, eigenschappen en karakter af te zetten tegen de cultuur en ontwikkelingsfase van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om tot het gewenste resultaat te komen. Wij willen samen met jou de dienstverlening van onze opdrachtgevers verbeteren. 

Hieronder zijn de verschillende vormen van onze dienstverlening kort toegelicht:
 
Interim Management: Het adviseren en leveren van een actieve bijdrage om de dienstverlening van onze klanten te verbeteren. Naast onze eigen inzet hebben we jou nodig voor opdrachten bij onze opdrachtgevers.

Detachering: Wij stellen kennis en capaciteit tijdelijk beschikbaar. Eventuele overgang naar de klant, na een van te voren afgesproken periode, behoort tot de mogelijkheden. Hierover kunnen wij met jou separate afspraken maken.

Werving en Selectie: Wij werven en selecteren medewerker(s) voor onze opdrachtgevers. Jij krijgt door ons een coachingstraject aangeboden zodat je optimaal tot je recht komt binnen de nieuwe organisatie.

Training: Het trainen van medewerkers bij onze klanten op het gebied van bijvoorbeeld verkoopvaardigheden.

Intermediair: Voor diensten die wij zelf niet bieden, vervullen wij een intermediaire rol en maken gebruik van partijen met wie wij graag samenwerken. Op deze wijze kunnen wij een compleet pakket aan diensten bieden. 

Coaching: Het één op één coachen van medewerkers bij onze opdrachtgevers ter verbetering van vaardigheden met het uiteindelijke doel de dienstverlening te verbeteren.
 
17 sep 2014 1935 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Van Kinsbergen Consultants jouw rating
1 2 3 4 5