The Reference

It's more than digital, it's your business

Dit is het credo dat we hoog in ons vaandel dragen. Het zit duidelijk in de muren, want voor elk project opnieuw gaat The Reference op zoek hoe het het internet kan inzetten als hefboom voor het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen van haar klanten. Vertrekkend vanuit een goed onderbouwde webstrategie krijgen schaalbare en meetbare projecten vorm. Het is dan ook geen verrassing dat het Center of Expertise Emakina / Perform gehuisvest is bij The Reference en deze resultaatgericht benadering in elk project injecteert.

Ook Emakina / Mobile heeft zijn vaste stek in Gent en is een absolute differentiator voor The Reference. In de snel evoluerende markt van mobiele devices maakt dit Center of Expertise geavanceerde websites en applicaties voor mobiele telefoons en tablets.

Wie ons beter wil leren kennen is hier aan het juiste adres: u vindt er onze essentie samengebald, maar leest ook alles over wat er bij ons beweegt in de nieuwsberichten. U kunt ons ook altijd een bezoekje brengen tijdens de evenementen die we organiseren. Maar nog het liefst van al laten we onze klanten voor ons spreken. Zij zijn het die ons drijven om elke dag opnieuw het beste van onszelf te geven. En dan is het fijn om daarvoor in de prijzen te vallen.

10 sep 2014 1405 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef The Reference jouw rating
1 2 3 4 5