Taalcentrum VU

Bij het Taalcentrum-VU kunt u terecht voor al uw vertalingen. Voor trainingen op het gebied van schriftelijke en mondelinge communicatie in het Engels en Nederlands. En voor redactie op en productie van uw teksten. Het Taalcentrum-VU is daarmee dé one-stop-shop voor al uw communicatie.

Al 25 jaar werkt het Taalcentrum-VU voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zodoende hebben wij kennis opgebouwd van een groot aantal branches, zoals finance, (semi-)overheid, zorg, het bedrijfsleven, en van oudsher onderzoek en het hoger onderwijs. Wij begrijpen uw wens om klantvriendelijk te corresponderen met uw doelgroep. We begrijpen de wereld van de onderzoeker en kennen het politiek-bestuurlijke spanningsveld.

Onze uitdaging is om uw woorden te laten werken. Bij ons werken dertig taalprofessionals: vertalers, trainers en redacteuren. We staan bekend om de hoge kwaliteit van ons werk, maar ook om klantvriendelijkheid en service. Onze accountmanagers denken met u mee en geven u eerlijk advies. Onze projectcoördinatoren zien erop toe dat uw opdracht vlekkeloos en naar wens verloopt. 

We hebben plezier in ons werk en in de samenwerking met klanten. Mede daarom zijn veel klanten al langer dan tien jaar bij ons.

17 sep 2014 1539 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Taalcentrum VU jouw rating
1 2 3 4 5