Startersbeurs Nederland

Voor gediplomeerde jongeren zonder werkervaring is het moeilijk om een baan te vinden. Aan de andere kant blijkt het voor werkgevers moeilijk om gemotiveerde jongere medewerkers binnen te halen. Voor deze jongeren en werkgevers biedt de Startersbeurs een oplossing.

Vacatures Startersbeurs

Over Startersbeurs

Voor gediplomeerde jongeren die net hun opleiding hebben afgerond en onvoldoende werkervaring bezitten is het moeilijk om een baan te vinden De huidige COVID-19 en economische crisis maakt het voor werkgevers lastig om jonge medewerkers binnen te halen. Voor deze jongeren en werkgevers biedt de Startersbeurs een oplossing.

Met de Startersbeurs kunnen afgestudeerde jongeren op de arbeidsmarkt gedurende zes maanden, 32 uur per week, werkervaring opdoen in het bedrijfsleven en zodoende hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten en verbeteren. In deze periode ontwikkelen zij competenties en vaardigheden die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt én die aansluiten bij het opleidingsniveau. Elke maand ontvangt een starter hiervoor van de werkgever een vergoeding van minimaal 700 euro per maand.

Startersbeurs is een idee ontwikkeld door de Tilburgse hoogleraar Ton Wilthagen en jongerenvakbond CNV.

Bedrijven kunnen via de Startersbeurs op een laagdrempelige en kostenbesparende manier de kans bieden aan een starter om werkervaring op te doen. Mocht u als bedrijf of als starter hier vragen over hebben, neem gerust contact met ons op. We begrijpen dat huidige starters en/of leerbedrijven veel vragen zullen hebben.

(Online) marketing of communicatie vacatures bij of via de Startersbeurs

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via de Startersbeurs aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

17 sep 2014 1622 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Startersbeurs Nederland jouw rating
1 2 3 4 5