Robidus

Werkterrein Robidus

Robidus ondersteunt werkgevers bij de uitvoering van wet- en regelgeving, schadebeheersing en financiering op het terrein van sociale zekerheid, met als doel verlaging van risico en kosten.

Organisaties nemen werknemers in dienst om productief te zijn. Het is cruciaal om personeel gedurende hun loopbaan productief te houden om onnodige kosten te voorkomen. Werkgevers worden door de wetgever in toenemende mate en voor een langere periode financieel verantwoordelijk gehouden voor niet-productief (ex-)personeel. Individuele werkgeverspremies, risico's en indirecte HR kosten nemen toe terwijl middelen voor de specialistische kennis en uitvoering afnemen. De steeds wijzigende HR gerelateerde wet- en regelgeving creëert besparingsmogelijkheden maar kan ook leiden tot uitvoeringsrisico's. Optimale kennis, administratie en uitvoering is vereist om de kosten en risico's van sociale zekerheid te beheersen.

Partner in sociale zekerheid

Robidus ondersteunt werkgevers bij de uitvoering van wet- en regelgeving, beperken van de schade en bij keuze en implementatie van de best passende financieringsvorm.  Dit doen we middels een integraal pakket van consultancy, uitvoering, verzekeringen en ondersteunende software. Hierdoor loopt u geen onnodige risico's, dalen uw kosten en kunt u uw FTE's inzetten voor úw core-business.

17 sep 2014 1574 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Robidus jouw rating
1 2 3 4 5