Jopportunity

Jopportunity Executive Search vindt ambitieuze professionals voor organisaties die zichzelf willen onderscheiden. Het team van Jopportunity bestaat uit entrepreneurs, ondernemers pur sang die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in hun specialisme, zij staan voor uw belang. Bij elke opdracht voelt u het verschil omdat zij altijd dat extra stapje doen en zich daardoor onderscheiden. De Jopportunity entrepreneurs werken nauw samen en helpen elkaar daar waar mogelijk, daardoor profiteert u als opdrachtgever optimaal. Zij weten wat er speelt in de markt, weten wat de vacature werkelijk vraagt, benutten kansen, zijn flexibel en 24/7 beschikbaar. Wij richten ons voornamelijk op executive search voor media, retail, IT en zakelijke dienstverlening. We bemiddelen voor commerciële, marketing, CRM, IT- en directiefuncties.

Gun uzelf een professional die past!

In onze intake komen wij snel tot de kern; wij kennen het vak en de mensen. Wat past wel, wat niet? Waar hecht u aan? Is er een blinde vlek in de profielen die u tot nu toe gebruikt? Komt u als werkgever goed onderscheidend voor de dag? Biedt u zómaar een functie of is het daadwerkelijk stimulerend en uitdagend?

Toegevoegde waarde

Bedrijven die succesvol mee-innoveren met alle ontwikkelingen, doen dat met talenten. Goede mensen behouden was altijd al essentieel, nu gaat de kwaliteit van de instroom het verschil maken. Neus voor innovatie? Doorzettingsvermogen? Ondernemer in de dop? Zijn dat de onderscheidende kwaliteiten? En bij wie vindt u die?

Simpelweg functieprofielen matchen met CV’s volstaat volstrekt niet. Wie zit er achter dat CV? Krijgt u iemand met de juiste attitude, iemand die ook past binnen uw cultuur? En net zo cruciaal:hoe krijgt u de latent geïnteresseerde, niet actief zoekende, toch in beweging? Het gaat om net dat duwtje in de rug.

Wij presenteren u een ‘compleet persoon’, d.w.z. niet slechts een CV. Het gaat ons om de mens achter het CV met zijn skills en drijfveren. Vergeleken bij andere bureaus besteden wij daar duidelijk méér tijd aan. Kandidaten krijgen altijd feedback van ons en wij volgen hen in hun loopbaan.

Oplossingen

 

04 sep 2014 2128 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Jopportunity jouw rating
1 2 3 4 5