Elevate Consulting Group

Elevate Consulting biedt haar klanten diverse diensten op het gebied van Human Resources waaronder executive search, assessment, profiling en strategic RP&D.

Al onze diensten zijn gebaseerd op één concept: De principes van Zelfmanagement. Als u kennismaakt met één of meer van onze producten/diensten, bent u verzekerd van een consistente benadering die bijdraagt aan het succes van uw organisatie.

Elevate HR

Strategie & Human Resources

De manier waarop wij onze diensten aanbieden is altijd gericht op uw HR Strategie in het bijzonder en uw bedrijfsstrategie in het algemeen. Onze medewerkers hebben een HR achtergrond gecombineerd met inhoudelijke kennis van organisaties en zijn bekend met “bottom line results” en HR Strategie & beleid. Daardoor richten wij ons op de bijdrage van HR aan het financiële resultaat en de organisatie processen van onze klanten.

Elevate Consulting is geen organisatie die slechts met u de strategie ontwikkeld en plannen maakt. Wij zien het als onze taak betrokken te zijn bij de implementatie van onze aanbevelingen, modellen en strategieën. Dit maakt onze diensten meetbaar voor onze klanten en helpt ons bij het maximaliseren van onze dienstverlening en professionaliteit.

Zelfmanagement Theorie

Eén van de meest belangrijke persoonskenmerken in een veeleisende werkomgeving blijkt het ZELFMANAGEMENT POTENTIEEL van een medewerker.

Zelfmanagement Potentieel kan worden gedefinieerd als: Persoonlijke planning, timemanagement en het vermogen tot zelfmanagement zodat bepaalde doelstellingen worden behaald. Een belangrijk element van zelfmanagement is het vermogen tot het monitoren van resultaten en indien nodig het aanpassen van gedrag. Actie / Pro-activiteit komt van binnenuit.

Zelfmanagement is niet alleen een “voorbode”  voor eigen succes maar heeft tevens invloed op de manier waarop iemand anderen aanstuurt en daarmee op de manier waarop een organisatie wordt geleid. Het belang van dit persoonskenmerk in combinatie met andere talenten, inzet die wordt geleverd om zaken voor elkaar te krijgen en de “fit” met de (werk)omgeving, maakt Elevate Consulting gebruik van de Zelfmanagement Theorie (Self Management Group™) als basis voor al haar diensten.

Dienstverlening

Elk van onze diensten kan als losstaand product / dienst worden geleverd. Doordat Elevate Consulting echter de theorie als basis heeft voor de diensten, zorgt een combinatie onmiddellijk voor toegevoegde waarde en een conceptuele benadering van HR.

 

17 sep 2014 1906 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Elevate Consulting Group jouw rating
1 2 3 4 5