Byte

Byte is een hostingprovider met een sterke nadruk op service, techniek en ontwikkeling, en richt zich met name op professionals (webdesigners of bedrijven). Byte is in 1999 opgericht en in de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. De reden voor het succes is zonder twijfel de passie voor techniek en de sterke focus op prettige dienstverlening. Byte is gespecialiseerd in Clusterhosting en Magento hosting.

Byte

Geavanceerde hostingtechnieken

 

Byte is gespecialiseerd in Clusterhosting en geoptimaliseerde Magento hosting. Byte heeft systematisch alle zwakke plekken uit het concept shared hosting gehaald en is één van de enige hostingpartijen met deze geavanceerde techniek in huis. Meer te weten komen over deze technieken en de voordelen? Bekijk de animaties: Clusterhosting,Managed Cluster Unit en Magento hosting.

Werken bij Byte is ...

Work hard, play hard

Een team van 35 jonge, spontane en gezellige mensen is dagelijks hard aan het werk om van Byte de beste hoster van de wereld te maken. Hoe we dat doen? Met een kantoor aan het IJ, twee dakterrassen, een chillruimte en massage op kantoor. Het haalt de beste ideeën in je naar boven. Heb je een goed idee? Gooi het in de groep! Je wint een discussie op inhoud, niet op titel. Ontwikkeling staat hoog op de agenda. Bij Byte zorg je ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Misschien zelfs boven jezelf uitstijgt. En niet onbelangrijk: dat je elke dag met plezier naar je werk toekomt.

Byte

Innovatief

Marktleider is niet genoeg. Wereldleider zijn op het gebied van Clustered en Magento hosting is het minimale waar we voor gaan. En dat bereik je alleen met de beste techniek en ideeën. Een set up van honderden servers in het DC met de nieuwste hardware. Dat is leuk speelgoed om de nieuwste en mooiste programma's mee te ontwikkelen. Met het doel om het leven van ontwikkelaars en onszelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. We doen niets twee keer, wel zo efficiënt. Byte werkt met Python, Perl, Puppet, Varnish, Redis.

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij Byte dragen we graag een steentje bij aan een betere wereld. We hebben er maar één, dus daar zijn we zuinig op. Deze gedachte vind je overal bij ons terug. In onze lunch met biologische salade en fruitsnacks. In het sponsoren van diverse projecten in de vorm van gratis hosting en domeinnamen. En wat dacht je van de Byte-goed-bezig-vakantie, waarin je vrijwilligerswerk kunt gaan doen. Of van onze servers die op groene stroom draaien. Als het aan ons ligt, gaat de wereld nog heel wat jaartjes mee.

Off the clock

Leden van de Byte familie houden we graag gezond en gelukkig. Daarom zorgen we voor genoeg ontspanning na werktijd. We organiseren regelmatig borrels en feestjes. De barbecue staat geregeld aan en van leuke etentjes zijn we niet vies. Onze gezondheidsfreaks lopen zelfs elk jaar de Dam tot Damloop. Eén keer per jaar gaan we er met het hele bedrijf een weekendje op uit. Dan zetten we eens een andere plaats dan Amsterdam op z'n kop.

Byte "off the clock"

 

 

17 sep 2014 1500 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Byte jouw rating
1 2 3 4 5