AkzoNobel

Kijk om u heen en de kans is groot dat u de invloed bespeurt van AkzoNobel. U vindt onze producten overal – van het Olympische stadion in Beijing tot de Harbor Bridge in Sydney en zeer waarschijnlijk ook in het huis van de buren. U realiseert het zich niet, maar elke dag, waar u ook bent, ziet u ons werk. Dat is omdat meer mensen Decorative Paints en Performance Coatings van AkzoNobel kiezen dan van enige andere fabrikant. Wij produceren ook een enorm assortiment Specialty Chemicals die hun weg vinden naar honderden alledaagse producten.

AkzoNobel

Over AkzoNobel

AkzoNobel is een internationaal vooraanstaande verf- en coatings onderneming  en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën.

Wij voorzien industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International en Eka. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, en we hebben een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten onze circa 50.000 medewerkers zich in voor het leveren van topproducten en -technologieën voor de groeiende behoeften van onze snel veranderende wereld.

Werken en groeien bij AkzoNobel

Of je nu starter bent of al meerdere jaren werkervaring hebt, bij AkzoNobel vind je meer dan alleen een baan. Immers, elke functie is óók een stap in je carrière. En telkens doe je ervaring op en ontwikkel je vaardigheden die van pas komen in de volgende stappen. Het is dus belangrijk dat je een werkgever zoekt die werk én groei kan bieden, aansluitend bij jouw persoonlijke talenten, interesses en ambities. 

We zijn er van overtuigd dat AkzoNobel zo’n werkgever is. Wij geloven dat ons bedrijf zich alleen goed kan ontwikkelen als we investeren in jouw ontwikkeling. 

Daarom krijg je bij ons alle ruimte om ideeën in te brengen die onze performance verder verbeteren. Je ideeën worden serieus genomen, besproken en indien mogelijk uitgevoerd. Zo kun je - samen met je collega’s - ons bedrijf en de hele wereld elke dag opnieuw een stapje verder vooruit brengen. 

Je begrijpt, wij investeren graag in jouw toekomst. Met alles wat daarbij hoort, van uitdagende opdrachten tot uitstekende trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden, individuele begeleiding en coaching en vooral de kans op een succesvolle carrière binnen ons bedrijf. 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

AkzoNobel. Where your ideas go far.

17 sep 2014 9265 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef AkzoNobel jouw rating
1 2 3 4 5