Abovo Media

Het is een groot voordeel dat media en creatie bij Abovo naadloos in elkaar overvloeien. De pijlers media, reclame en online en de samenwerking hiertussen zijn dan ook bepalend in het doen en denken van Abovo. Met als resultaat de magie tussen media-inkoop én creatie.

In de wereld van reclame en media is het slim om een bureau te hebben dat u navigeert over de vele kruispunten in dit landschap. Eén met know-how, die flexibel is, en durft te innoveren. Maar wel één die specialist is op elk gebied waarin ze actief is.

Daarbij worden de traditionele media bij Abovo zeker niet vergeten. Zo’n 75 procent van het budget van adverteerders gaat nog altijd naar print, abri’s, billboards, tv en radio. Online is een van de kanalen om reclame te maken en een relatief nieuwe manier van reclame maken.

Abovo groeit, zelfs tegen de economische stroom in. Door deze groei is het mogelijk om goede condities en scherpe prijzen te bedingen bij exploitanten en uitgeverijen, of die zich nu bewegen in de traditionele media of online.

17 sep 2014 2743 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Abovo Media jouw rating
1 2 3 4 5