ABN AMRO

De beste resultaten boek je door samen na te denken over hoe het beter kan en dat vervolgens te gaan uitvoeren. Zeker als je collega’s vanuit een andere achtergrond dezelfde kant op willen als jij. Daarom zoeken we allerlei soorten talenten die elkaar versterken. Dat geeft energie, maakt je werk afwisselend en het levert de beste producten en diensten voor onze klanten op.

ABN AMRO

Eigen invulling

Werken zien we als tweerichtingsverkeer. Je doet het samen, bespreekt wat je van elkaar verwacht, maakt daar afspraken over en komt die na. We geven je vanaf dag één verantwoordelijkheid. Door je op stevige opdrachten te zetten of gelijk met klanten te laten werken. Maar ook door jou te laten invullen hoe en wanneer je dat doet. Kwaliteit leveren gaat nu eenmaal beter als je op de inhoud kunt focussen. Zoals er ook momenten zijn dat je al je aandacht voor andere zaken nodig hebt. Bijvoorbeeld je kinderen, ouders of jezelf.

Ontwikkel jezelf

Ook al solliciteer je op een vacature, je kiest voor een loopbaan. Bij een bank waar je vaart achter je carrière kunt zetten, of stapsgewijs op zoek gaan naar de professional die je wilt zijn. Specialiseren, leidinggeven of ontdekken wat je (nog meer) in je mars hebt: het kan allemaal. Zolang je duidelijk je ambities formuleert en bereid bent om te groeien. Op geen enkele afdeling zijn de stoelen met pluche bekleed, de deur staat er wel altijd open.

Zinvol bezig zijn

ABN AMRO heeft de meest uiteenlopende klanten, die we bedienen vanuit allerlei afdelingen. Zo veel en divers, dat je altijd je vak kunt uitoefenen op een manier die meer oplevert dan een goed salaris. We staan pas aan het begin van een nieuw tijdperk in het bankieren: technologisch, juridisch, commercieel en maatschappelijk. Of je nu klanten spreekt of achter de schermen het verschil maakt, we dagen je uit om mee te denken over:

  • Nieuwe commerciële concepten, zoals crowdfunding
  • Service zoals je die zelf ook graag krijgt, in onze kantoren en klantenservice
  • Duurzame partnerships, bij voorkeur groen en gebaseerd op co-creatie
  • Proactieve regelgeving in samenwerking met onze toezichthouders
  • Technische (mobiele) oplossingen die onze klanten succes brengen

Samenwerken

De beste resultaten boek je door samen na te denken over hoe het beter kan en dat vervolgens te gaan uitvoeren. Zeker als je collega’s vanuit een andere achtergrond dezelfde kant op willen als jij. Daarom zoeken we allerlei soorten talenten die elkaar versterken. Dat geeft energie, maakt je werk afwisselend en het levert de beste producten en diensten voor onze klanten op.

Betrokken bank

We geven je de kans om ook buiten de bank het verschil te maken, in het leven van mensen voor wie succes niet vanzelfsprekend is. De samenleving houdt namelijk niet op bij onze hoofdingang. We faciliteren graag jouw wens om bij te dragen aan thema’s als financiële zelfredzaamheid, eenzaamheid of schooluitval. Met een week vrijwilligersverlof per jaar kun je veel doen, zeker samen met collega’s. Bijvoorbeeld schoolkinderen met geld leren omgaan, pannenkoeken bakken in een bejaardentehuis of iemand helpen met een leerwerkstage.

Werken bij ABN AMRO

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.


 

17 sep 2014 3372 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ABN AMRO jouw rating
1 2 3 4 5