Beaphar

Beaphar biedt huisdieren en hun families al in meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke geneesmiddelen, gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit. Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie: Beaphar. Because pets are family too.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Beaphar in Raalte

Over Beaphar

Because Pets Are Family Too

Wij staan voor familie, toegankelijkheid, kwaliteit & zorg. Deze waarden zijn hoekstenen van Beaphar en de essentie van ons bedrijf.

Omdat onze huisdieren een gewaardeerd lid van de familie zijn, vindt Beaphar dat eigenaren van gezelschapsdieren gemakkelijk toegang moeten hebben tot hoogwaardige verzorgingsproducten en betaalbare geneesmiddelen.Beaphar biedt huisdieren en hun families al in meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit, maar daar stoppen we niet.

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen en Beaphar kan deze zorg bieden. Daarom zullen we er altijd naar streven om onze producten aan meer klanten te kunnen leveren. We willen dat alle huisdieren en hun gezinnen toegang hebben tot hoogwaardige, betaalbare, betrouwbare gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten.

Het is de drijfveer van onze werknemers – waarvan 90% zelf huisdieren heeft.

Werken bij Beaphar

Beaphar is een internationaal opererend, Nederlands familiebedrijf dat sterk verankerd is in de lokale omgeving. Met een hoofdkantoor en productielocaties in Raalte werken wij met verkoopkantoren in landen door heel Europa. Groot genoeg om alles professioneel aan te pakken, klein genoeg om als medewerker directe impact te hebben.

Bij Beaphar werken in totaal ongeveer 450 medewerkers in een internationale omgeving. Van ontwikkeling van producten, inkoop, productie en distributie tot en met verkoopmedewerkers die zorgen voor verkoop aan dierenwinkels, winkelketens en webshops. Wij hebben allerlei disciplines in huis om dit te realiseren en samen zorgen wij voor de groei van het bedrijf.

Marketing en communicatie vacatures bij Beaphar

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Beaphar die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

26 sep 2022 143 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Beaphar jouw rating
1 2 3 4 5