B&B Fabrics

B&B Fabrics is een ambitieuze organisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen van interieurstoffen en decostoffen. Wij leveren onze stoffen uit voorraad aan onze klanten over de hele wereld. B&B is een creatief en jong bedrijf met ongeveer 25 medewerkers.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij B&B Fabrics in Berlicum

Over B&B Fabrics

B&B Fabrics is specialist in decoratiestoffen voor de internationale B2B markt. Wij ontzorgen retailers, groothandels en industrie in heel Europa met een complete en unieke collectie van premium kwaliteit interieur- en decoratiestoffen. Meerdere keren per jaar lanceren we nieuwe collecties die door ons eigen designteam worden ontwikkeld. We leveren snel, want we hebben alle stoffen op voorraad!

We zijn een 4de generatie familiebedrijf met een passie voor textiel. Ons team bestaat uit 25 bevlogen collega's en we zijn gevestigd in Berlicum.

Dankzij onze gepassioneerde mensen, gestroomlijnde processen en de beste Europese producties, hebben we alles in huis om onze klanten te ontzorgen met de mooiste collecties uit voorraad. Als onderdeel van onze textiel familie ben je altijd 'ready for action'.

Marketing en communicatie vacatures bij B&B Fabrics

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van B&B Fabrics in Berlicum die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

20 apr 2023 149 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef B&B Fabrics jouw rating
1 2 3 4 5