AWVN

Algemene Werkgeversvereniging Nederland, kortweg AWVN, werd in 1919 opgericht om namens de aangesloten bedrijven onderhandelingen met vakorganisaties te voeren over arbeidsvoorwaarden.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij AWVN in Den Haag

Over AWVN

Goed werkgeverschap biedt organisaties een voorsprong. Werkgeversvereniging AWVN ondersteunt en adviseert werkgevers bij het ontwikkelen van de HR-strategie, de organisatie en de medewerkers, en bij het vormgeven van de arbeidsvoorwaarden.

AWVN werkt vanuit de filosofie dat juist deze aspecten van het werkgeverschap in grote mate bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Daarbij is een positief bedrijfsklimaat, met constructieve arbeidsverhoudingen, cruciaal. Dat noemt AWVN goed werkgeverschap.

Bij AWVN zijn zo'n 850 individuele ondernemingen, 700 concernonderdelen en 65 bedrijfstakken aangesloten. Samen hebben die meer dan twee miljoen werknemers in dienst. Daarmee is AWVN, opgericht in 1919, de grootste werkgeversvereniging van Nederland.

Werken bij AWVN

Wil jij een uitdagende en maatschappelijk relevante baan? Die vind je bij AWVN! Elke dag adviseren ruim 100 adviseurs onze leden, 750 individuele ondernemingen en bedrijfstakken, over de ontwikkeling van hun organisatie, hun medewerkers en arbeidsvoorwaarden.
Onze leden zijn zowel bekende, grote organisaties als AkzoNobel, ABN AMRO, KLM, KPN, NS Groep, Tata Steel, als middelgrote en kleine ondernemingen. Daarnaast zijn we actief bij diverse overheidsorganen.

Op sociaaleconomisch gebied is AWVN een belangrijke speler in de polder die een stevige bijdrage levert aan macro-economische thema's zoals bijvoorbeeld Inclusief werkgeven. AWVN neemt zelf ook haar verantwoordelijkheid op het vlak van inclusief werkgeverschap.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij AWVN

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij AWVN in Den Haag die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

01 feb 2023 264 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef AWVN jouw rating
1 2 3 4 5