Avans Hogeschool

Avans is een kennisinstelling met een krachtige positie in Brabant, verankerd in het Brabantse werkveld. Ook daarbuiten staan we al jaren bekend als beste hogeschool die wordt gewaardeerd om haar sfeer en onderwijskwaliteit.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Avans in Breda

Over Avans Hogeschool

We zijn ambitieus en dat laten we zien. Werken continu aan vooruitgang. Met de bijzondere combinatie van ambitie, aandacht en wendbaarheid. Dat doen we samen met onze collega's, studenten en onze partners in het werkveld. Avans zet je op voorsprong, je leven lang. Dat is wat wij de wereld brengen.

Bij Avans Hogeschool is ons eigen merk een werkwoord: Avans yourself. We zijn ambitieus en dat laten we zien. We dragen uit wát we doen, waaróm we dat doen en hóe we dat doen. Door van Avans een werkwoord te maken, claimen we onze ambitie en trots.

We leiden wendbare en veerkrachtige professionals op. Studenten van Avans die het verschil maken en impact creëren. Avans zet je op voorsprong, je leven lang. Dat is wat wij de wereld brengen.

Werken bij Avans Hogeschool

Kom je werken bij Avans, dan kom je werken aan de toekomst. Elke dag zetten we ons in voor de toekomst van ruim 35.000 studenten. Wij leiden hen op tot wendbare, veerkrachtige professionals die het verschil kunnen maken voor een duurzame samenleving.

Met ruim 3.000 collega's op 13 locaties zijn wij een grote hogeschool. Toch zijn we kleinschalig georganiseerd. Je werkt in een klein team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Om je werk optimaal vorm te geven. Om jezelf te blijven ontwikkelen.

Marketing en communicatie vacatures bij Avans Hogeschool

Hieronder staan de (online) marketing vacatures & communicatie vacatures en stages bij Avans Hogeschool die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zijn er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

21 sep 2023 90 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Avans Hogeschool jouw rating
1 2 3 4 5