ASUS Benelux

ASUS is het toonaangevende technologiebedrijf uit Taiwan dat wereldwijd werk biedt aan ruim 11.000 mensen. ASUS produceert producten in vrijwel elke denkbare categorie van informatietechnologie, inclusief pc-componenten en randapparatuur, notebooks, tablets, servers en smartphones. We investeren in onze mensen en onze technologieën om consistent een hoge kwaliteit te leveren.

Asus

ASUS door de jaren heen

ASUS ontleent zijn naam aan Pegasus, het gevleugelde paard uit de Griekse mythologie die wijsheid en kennis symboliseert. ASUS belichaamt de kracht, zuiverheid en avontuurlijke geest van dit fantastische schepsel, en stijgt met elk nieuw product dat het creëert naar nieuwe hoogten. .

De Taiwanese IT-industrie is in de afgelopen decennia enorm gegroeid en het land is nu een dominante speler in de mondiale markt. ASUS opereert al geruime tijd in de voorhoede van deze groei en hoewel het bedrijf van start ging als een bescheiden moederbordenfabrikant met een handvol medewerkers, is het nu het toonaangevende technologiebedrijf in Taiwan dat wereldwijd werk biedt aan ruim 11.000 mensen. ASUS produceert producten in vrijwel elke denkbare categorie van informatietechnologie, inclusief pc-componenten en randapparatuur, notebooks, tablets, servers en smartphones.

Innovatie is de sleutel tot het succes van ASUS. Na de onthulling van de Padfone aan een extatisch publiek op Computex 2011, legde ASUS-voorzitter Jonney Shih de lat dit jaar nog hoger met de aankondiging van de TAICHI en Transformer Book tweeledige mobiele apparaten.

De ASUS TAICHI is een Ultrabook met een dubbelzijdig scherm, zodat hij met gesloten klep kan worden gebruikt als tablet, terwijl de Transformer Book een tablet is met dock-mogelijkheid naar een toetsenbord, voor onmiddellijke transformatie tot een Ultrabook.

Samen met de Tablet 810 met Windows 8 en Tablet 600 met Windows RT heeft ASUS een scala aan producten die de verbeeldingskracht van gebruikers zullen overtreffen als de wereld het nieuwe cloud computing tijdperk betreedt.

Deze visionaire aanpak is de reden dat ASUS een groot voorstander is van het toevoegen van kwaliteit, innovatie en design aan de levens van gebruikers. In 2011 wonnen ASUS-producten 3.886 internationale prijzen en onderscheidingen, en had het bedrijf een omzet van meer dan $ 11,9 miljard.

Marketing en communicatie vacatures bij ASUS

Ben jij benieuwd welke marketing & communicatie vacatures en stages bij ASUS momenteel open staan? Hieronder zie je alle vacaturs die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Heeft ASUS momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij ASUS!

03 aug 2015 2502 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ASUS Benelux jouw rating
1 2 3 4 5