A.S. Watson

A.S. Watson is ’s werelds grootste retailer in Health & Beauty met vestigingen wereldwijd, bekende winkelformules en 13 retailmerken. A.S. Watson Health & Beauty Benelux is een onderdeel van A.S. Watson Group. Dit maakt van ons een internationale speler op Nederlandse en Belgische bodem! Werken bij A.S. Watson Health & Beauty Benelux houdt in dat je aan de slag gaat binnen een groeiende retailorganisatie met veel carrièremogelijkheden.

A.S. Watson

WE BRING MORE TO LIFE

Wij willen de verwachtingen van onze klanten steeds weer overtreffen, bij alles wat we doen. Daarom bieden we meer voordeel en keuze aan onze klanten, meer ontwikkelingsmogelijkheden aan onze medewerkers en hebben we meer aandacht voor onze omgeving.

Onze manier van werken

Juist in een samenleving die voortdurend verandert, waar klanten steeds kritischer zijn, hun wensen steeds persoonlijker worden en de concurrentie volop aanwezig is, willen wij altijd die stap extra zetten. Door efficiënt en op een slimme manier te werken, streven we ernaar onze resultaten continu te verbeteren. 

De retail verandert in hoog tempo. Deze ontwikkeling biedt kans voor groei en ontwikkeling, maar stelt ook hoge eisen aan het veranderingsvermogen van onze medewerkers. Dit vraagt van al onze medewerkers pragmatisme, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, ondernemerschap en het vermogen om samen te werken. Naast deze competenties worden onze medewerkers beoordeeld op aanvullende competenties per functie. 

Wij werken met elkaar elke dag heel hard aan ons succes in een goede sfeer en met humor. Kenmerkend is onze zeer pragmatische en hands on-aanpak en elke dag kritisch te kijken naar hoe het beter kan. Dit zie je terug in alle onderdelen van de organisatie. Daarnaast zijn wij kostenbewust. Dit maakt ons creatief: wij denken goed na hoe elke Euro maximaal goed besteed kan worden. 

Onze waarden

Voor onze medewerkers staat A.S. Watson voor; passie in het werk en jezelf constant willen verbeteren, teamwork door samen te werken met respect en vertrouwen, betrokkenheid bij onze organisatie om zo gezamelijk een goed resultaat te boeken, en vakkundig te zijn in je werk. 

Onze missie

Wij willen de leidende Health & Beauty retailer in de Benelux zijn. Daarmee brengen we Health & Beauty voor iedereen dichterbij, met altijd méér keuze, de beste producten, de laagste prijzen en het grootste winkelnetwerk. Zo hebben onze klanten, waar ze ook zijn, altijd één van onze winkels in de buurt om hun wensen te vervullen. Door efficiënt en op een slimme manier te werken, streven we ernaar onze resultaten continue te verbeteren.

Onze visie

Om onze klanten te geven wat we beloven, is onze visie daar precies op afgestemd: we willen elke dag de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Wie onze klanten ook zijn, jong of oud, vrouw of man, wat hun achtergrond ook is en welke persoonlijke wensen ze ook hebben.

Uitdagende functies met toekomstperspectief

Onze medewerkers werken binnen een succesvolle groeiende organisatie met een grote diversiteit aan winkelformules. Wij bieden onze medewerkers inhoudelijk interessant en afwisselend werk. Medewerkers krijgen bij ons de kans zich volop te ontwikkelen, vanwege de ruime keuze aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

10 dec 2014 9327 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef A.S. Watson jouw rating
1 2 3 4 5