Art of Dance

Evenementenorganisatie gespecialiseerd in grootschalige hard dance events in binnen- en buitenland. Onderdeel van ID&T.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Art of Dance in Almere

Over Art of Dance

Met passie, creativiteit en betrouwbaarheid als belangrijkste bouwstenen werd in 2001 Art of Dance opgericht. Wat startte als een kleine evenementenorganisatie begonnen door doorgewinterde muziekliefhebbers, groeide stap voor stap uit in een authentieke marktleider binnen de hardere stijlen. Vandaag de dag organiseert Art of Dance verschillende grootschalige events in Nederland én het buitenland. Met meer dan 14 kwalitatief hoogwaardige events, waaronder Masters of Hardcore, Dominator Festival, Supremacy, Free Festival, Snakepit en nog veel meer, is 1 ding zeker: binnen de hardere stijlen is Art of Dance een essentiële speler. De passie waar Art of Dance ooit mee gestart werd, is nog steeds de drijvende kracht achter de organisatie en al haar events.

Met een team bestaand uit (voormalig) artiesten, frequent eventbezoekers en echte fans van de muziek, worden er geen concessies gedaan als het gaat om de ervaring van onze bezoekers. Art of Dance staat voor adembenemende shows, perfect geluid, toonaangevende stage-designs en uitzonderlijke service.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Art of Dance in Almere

Art of Dance blinkt uit in in-house expertise. Van organisatie tot productie, creatieve-scripting, marketing, artiestenmanagement, administratie, beveiliging en meer – alle kennis en ervaring is aanwezig binnen de organisatie. Art of Dance zet de continue groei vol vertrouwen door. Daaraan draagt bij dat Art of Dance sinds eind 2021 onderdeel is van ID&T (van oa Senstation, Mysteryland, Defqon & Thunderdome) en Superstruct Entertainment (van oa Sziget en Zwarte Cross), wat veel samenwerkingsmogelijkheden en kansen met zich meebrengt.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Art of Dance

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Art of Dance in Almere die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief..

08 mrt 2023 155 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Art of Dance jouw rating
1 2 3 4 5