Arling

ÉÉN BUREAU VOOR COMMUNICATIE ÉN EVENTS! Arling is een bijzonder bureau: we zijn zowel thuis in communicatie als in events. Die combinatie is misschien ongewoon, maar ligt wel voor de hand. Een event is immers ook een vorm van communicatie: live communicatie. En door die twee te bundelen, zorgen we ervoor dat u als opdrachtgever binnen één en hetzelfde bureau terecht kunt.

Bedrijfsprofiel Arling

Plat georganiseerd, persoonlijk betrokken

Arling kent een heel platte organisatie. Met een klein team van specialisten coördineren we projecten intern van A tot Z. De belangrijkste disciplines houden we in eigen huis: advies, strategie, projectmanagement en coördinatie. Waar nodig doen we een beroep op een partner uit ons eigen kennisnetwerk, bestaande uit vormgevers, tekstschrijvers, websitebouwers, fotografen, cateraars, artiestenbureaus en anderen.

Altijd een helder antwoord op uw vraag

Een vaste projectmanager bewaakt de voortgang per opdracht. Intern is er altijd minimaal één collega die ook alle ins en outs van uw project kent. Die manier van werken waarborgt ook een heel persoonlijke aanpak. Iedere Arling-medewerker is nauw betrokken bij een project, groot of klein. Die betrokkenheid, in combinatie met de korte lijnen intern, zorgt ervoor dat projecten slagvaardig en effectief worden opgepakt.

Een communicatie- en eventbureau met 20 jaar ervaring

Arling begint in 1994, als evenementenbureau van Arne Weverling. Hij bouwt het bureau uit tot hét eventbureau in Westland, thuis in een breed scala van projecten: bedrijfsfeesten, seminars, open dagen en personeelsevents. Met de productie van audiovisuals zet Arling de eerste stap richting communicatie. Als Arne in 2009 het aanbod krijgt wethouder te worden in Westland, neemt Patricia Verbakel het stokje over. Niet langer ligt het accent uitsluitend op evenementen, maar op de combinatie events en communicatie. Het is een combinatie die in de praktijk goed blijkt te werken. Opdrachtgevers kunnen bij Arling aankloppen voor een breder pakket aan diensten. Bovendien is de link tussen events en communicatie heel logisch: een event is ook communicatie, maar dan ‘real time’.

Maatschappelijk verantwoord, omdat het heel gewoon is

Bij veel maatschappelijke initiatieven en in veel maatschappelijke organisaties is Arling terug te vinden. We vinden het de normaalste zaak van de wereld om onze kennis en ervaring ook beschikbaar te stellen voor meer ideële doeleinden. Die zijn er veel in Westland, het gebied waarin we thuis zijn. Als we met onze knowhow van communicatie of events daarin een rol kunnen spelen, doen we dat met alle plezier.

 

10 mrt 2015 2865 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Arling jouw rating
1 2 3 4 5