Antoni van Leeuwenhoek

Het Antoni van Leeuwenhoek behoort al decennia tot de absolute wereldtop in de unieke verbinding van zorg en onderzoek die voor kankerpatiënten het verschil maakt.

Antoni van Leeuwenhoek

Werken bij het Antoni van Leeuwenhoek

Werken bij het Antoni van Leeuwenhoek betekent werken bij een befaamd onderzoeksinstituut en in een ziekenhuis dat landelijke bekendheid geniet. Het AVL koos 100 jaar geleden al voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp gedefinieerd doel: de beste behandelingen bieden aan patiënten. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle lagen van de organisatie en vertaalt zich in een menselijke aanpak. Als collega kan jij dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van ons gezamenlijke doel.

Collega's

Voor een succesvolle strijd tegen kanker is het Antoni van Leeuwenhoek aangewezen op daadkrachtige en betrokken medewerkers. Ons succes is dan ook te danken aan 2435 gemotiveerde en gepassioneerde collega’s. Of je binnen het AVL nu werkt als medisch specialist, onderzoeker, medewerker in de ambulante zorg, radiologie, radiotherapie, verpleging of ondersteunende diensten, iedereen wil bijdragen aan de goede reputatie van het Antoni van Leeuwenhoek. Werken in ons oncologisch ziekenhuis vraagt dan ook om mensen die het beste uit zichzelf willen halen, door leergierig, nuchter en kritisch te zijn. Bij ons kom je namelijk in een omgeving waar je dagelijks de meest vernieuwende behandelingen, technieken en apparatuur aantreft.

Cultuur

Voorop lopen in oncologische zorg: dat is wat wij willen. Dit doet een continu beroep op onze doelgerichtheid, vindingrijkheid, leergierigheid en ons aanpassingsvermogen. Het betekent werken met mensen die weten wat ze doen en die altijd op zoek zijn naar manieren om het beter te doen. Het Antoni van Leeuwenhoek is een organisatie waar medewerkers gemakkelijk bij elkaar binnenlopen en elkaar bij naam kennen. Daardoor zijn de lijnen kort en is er een prettige informele werksfeer. De komende jaren staan in het teken van onze groeiambitie. Hierbij hebben we de toewijding, collectieve intelligentie en het grensverleggende karakter van alle medewerkers nodig. We vragen dan ook veel van hen, maar zij krijgen daar ook veel voor terug. Zo is er ruimte voor nieuwe initiatieven, eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Zaken als salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn daarbij goed geregeld.

Marketing en communicatie vacatures bij Antoni van Leeuwenhoek

Bekijk hieronder de vacatures van Antoni van Leeuwenhoek die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Antoni van Leeuwenhoek jouw rating
1 2 3 4 5